Selecteer een pagina

Nieuwsberichten.

wat houdt ons bezig?

Blijf op de hoogte, meld u aan voor onze nieuwsbrief via:
www.eurocold.nl/nieuwsbrief

 

Ontwikkeling HGX66e compressoren

Vanwege zijn jarenlange nauwe betrokkenheid bij de ontwikkeling van de nieuwe range HG(X)66e compressoren werd André Dunnebier vorige week door Dalibor Sandor (Product Manager bij GEA-Bock) uitgenodigd in Duitsland en verrast met mooi 3D schaalmodel van deze compressor! #GEA-Bock #ontwikkeling #samenwerking #specialisme

Refflex CO2 & NH3 slang

Uitbreiding magazijn met circa 65m2

Deze week is ons magazijn uitgebreid met een extra vloer van circa 65m2. We zullen deze extra ruimte onder andere gaan benutten voor de voorraad van onze eigen GeAn-Bock aggregaten.

Een gedeelte van de voorraad van onze GeAn condensors en Ziehl-Abegg EC ventilatoren staan er inmiddels op. Onze magazijnchef Frank de Vries werkt deze week extra hard om alles op z’n plek te zetten en in te delen!

Nieuwe magazijnvloer

GeAn-Bock aggregaten

Euro-Cold introduceert GeAn-Bock luchtgekoelde aggregaten, een nieuw concept , met als uitgangsbasis energiezuinig en al klaar voor de diverse nog in ontwikkeling zijnde koudemiddelen zoals bijvoorbeeld DR7 en DR5A.

GeAn-Bock aggregaten zijn voorzien van energiezuinige Ziehl-Abegg EC condensorventilatoren in Voll-Düse uitvoering. Dat wil zeggen dat, in tegenstelling tot vrijwel alle andere luchtgekoelde aggregaten, het fanblad NIET gedeeltelijk in de condensoromkasting cq buiten de kraag van de omkasting valt.

De ruime afstand tussen fanblad en condensorblok garanderen een optimale verdeling van de luchtstroom over het blok. Aan lucht-uittredezijde is de ventilator nog voorzien van lucht-geleideschoepen, waardoor ook een geluidsarme uitvoering wordt verkregen.

De door ons toegepaste drukopnemer is standaard voorzien van een manometer. Deze drukopnemer kan direct op de ventilator worden aangesloten en middels fanspeedcontrol wordt de condensordruk dan traploos en ook geruisloos geregeld. Dus geen hinderlijke zoemgeluiden zoals bij andere regelingen vaak wel het geval is.

De maximaal toelaatbare druk (PS) van condensor, tank en eventueel gewenste olieafscheider is standaard 42 bar.

Diverse functies van de EC ventilatoren kunnen op eenvoudige wijze geprogrammeerd , en zodoende vwb regelkarakteristiek geoptimaliseerd worden voor het koudemiddel dat gebruikt wordt. Dit modulaire aggregaten concept biedt een brede scala aan mogelijkheden en kan dus voldoen aan een ieders individuele wensen.

 

nieuws-website-groot