Nieuwsberichten.

wat houdt ons bezig?

Blijf op de hoogte, meld u aan voor onze nieuwsbrief via:
www.eurocold.nl/nieuwsbrief

 

Ontwikkeling HGX66e compressoren

29-04-2019


Vanwege zijn jarenlange nauwe betrokkenheid bij de ontwikkeling van de nieuwe range HG(X)66e compressoren werd André Dunnebier vorige week door Dalibor Sandor (Product Manager bij GEA-Bock) uitgenodigd in Duitsland en verrast met mooi 3D schaalmodel van deze compressor! #GEA-Bock #ontwikkeling #samenwerking #specialisme

Refflex CO2 & NH3 slang

Euro-Cold bureaukalenders 2019-2020

24-12-2018


Heeft u ook schoon genoeg van die veel te grote papieren kalenders die u nergens kwijt kunt EN na 1 jaar al weg kan gooien? Vanaf nu is er de duurzame Euro-Cold/REFFLEX bureaukalender voor 2019 en 2020 ! Stevig, handig en compact! Een must-have op ieder bureau! De komende weken zullen wij deze onder onze klanten verspreiden.

Refflex CO2 & NH3 slang

AVG privacyverklaring en nieuwsbrief

25-05-2018


Met ingang van heden is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Vanwege deze nieuwe privacywetgeving mogen we u straks alleen nog nieuwsbrieven sturen wanneer u zich hier voor heeft ingeschreven.

Wij houden graag contact met u om u te informeren over nieuws, oplossingen, producten en ontwikkelingen bij en van Euro-Cold. Wilt u op de hoogte blijven? meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief, wij sturen maximaal 6x per jaar een bericht.

Ga naar www.eurocold.nl/nieuwsbrief

Wij nemen uw privacy serieus en hebben ons ingezet om als onderneming op technisch en organisatorisch vlak geheel “AVG compliant” te zijn. Meer weten? U kunt alles nalezen in onze privacyverklaring of neem contact met ons op.

Refflex CO2 & NH3 slang

Vacature: Technisch manager koudetechniek

07-05-2018


Functie omschrijving.

Je werkt binnen een klein team en bent het aanspreekpunt voor de complexere technische vragen van onze
klanten. Je luistert naar de wensen van de klant en kunt dit vertalen in een pasklare oplossing, eventueel met
producten op maat. Voor maatwerk heb je dagelijks nauw contact met de fabrikanten en past het ontwerp daar
waar nodig aan. Nieuwe producten van fabrikanten worden door jou kritisch bekeken en indien nodig koppel je
vragen of informatie terug naar de fabrikant. Toch nog tijd over? Dan kijk je ook naar producten van de concurrent
en analyseer en calculeer je opgegeven specificaties. Alles met het doel een zo eerlijk en technisch onderbouwd
advies aan de klant te kunnen uitbrengen. Je werkt vraagstukken uit welke vervolgens in samenwerking met je
collega’s van de afdeling verkoop verwerkt kunnen worden tot een offerte en/of order.

Jouw profiel.

Je bent een technicus in hart en nieren en je begrijpt dat klanten bij Euro-Cold komen voor technisch hoogstaand
advies. Je hebt een kritische blik en uitgebreide kennis van koeltechnische processen. Iemand die graag initiatief
toont en zich continu verdiept in de ontwikkelingen binnen de koudetechniek. Jij bent de persoon die verder gaat
dan de uitkomst van een calculatieprogramma: je beoordeelt, controleert en ontwikkelt. Je waardeert het om
binnen een kleine en informele sfeer te werken en je collega’s te ondersteunen. Goede contactuele eigenschappen
zijn uiteraard van groot belang.

Lees de volledige vacature

Refflex CO2 & NH3 slang

Nieuw netwerk & glasvezel

30-06-2017


De afgelopen weken is ons interne netwerk compleet vernieuwd. Alle oude bekabeling is vervangen en er is nieuwe apparatuur geplaatst. Daarnaast beschikken wij nu over een snelle glasvezelverbinding van KPN.

Hiermee zijn wij voorbereid op de toekomst en op de toenemende vraag van klanten om grotere bestanden zoals 3D tekeningen, STEP files, foto’s en uitgebreide datasheets. Ook kunnen wij u op afstand ondersteunen bij bijvoorbeeld de configuratie van uw Vacon 100 frequentieomvormer.

Klanttevredenheid staat bij Euro-Cold al sinds 1990 en met deze vernieuwing hopen we u van nog meer gemak en informatie te kunnen voorzien. Liever gewoon even bellen? Dat kan natuurlijk ook op 010-2380540.

In oktober vervangen wij onze ISDN centrale voor een moderne VoIP oplossing van KPN.

 

nieuws-netwerk-glasvezel

Catalogus 2017

05-04-2017


Onze nieuwe productcatalogus is beschikbaar, u kunt deze hier downloaden. Voor onze vaste afnemers hebben wij een versie beschikbaar met brutoprijzen, neem daarvoor contact op met onze verkoopafdeling.

Tip: Gebruik een speciale PDF Reader als Acrobat om de PDF in boekvorm weer te geven, weergave in uw browser resulteert in weergave in losse pagina’s.

 

nieuws-website-groot

Nieuwe website Eurocold

19-01-2017


De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt aan onze compleet nieuwe website. De nieuwe website heeft en moderne uitstraling en is volledig “responsive” wat zorg voor een goede weergave op ieder beeldformaat. Bezoekers kunnen producten zoeken via het menu, via de overzichtelijke tegels in het productoverzicht, of met het productfilter op soort of op koudemiddel.

Elke productpagina is voorzien van foto’s, producttekeningen, PDF datasheets, productvideo’s en een tabel met uitgebreide specificaties. De komende maanden zullen wij de site nog verder aanvullen met informatie en productvideos daar waar deze nog ontbreken.

Met de lancering van de website hebben we afscheid genomen van onze huidige website die dienst heeft gedaan sinds 1999.

Bent u onverhoopt toch een fout tegen gekomen op onze website of mist u iets? 
Laat het ons weten 010-2380545 of info@eurocold.nl

 

nieuws-website-groot

Uitbreiding magazijn met circa 65m2

18-01-2017


Deze week is ons magazijn uitgebreid met een extra vloer van circa 65m2. We zullen deze extra ruimte onder andere gaan benutten voor de voorraad van onze eigen GeAn-Bock aggregaten.

Een gedeelte van de voorraad van onze GeAn condensors en Ziehl-Abegg EC ventilatoren staan er inmiddels op. Onze magazijnchef Frank de Vries werkt deze week extra hard om alles op z’n plek te zetten en in te delen!

Nieuwe magazijnvloer

GeAn-Bock aggregaten

27-06-2016


Euro-Cold introduceert GeAn-Bock luchtgekoelde aggregaten, een nieuw concept , met als uitgangsbasis energiezuinig en al klaar voor de diverse nog in ontwikkeling zijnde koudemiddelen zoals bijvoorbeeld DR7 en DR5A.

GeAn-Bock aggregaten zijn voorzien van energiezuinige Ziehl-Abegg EC condensorventilatoren in Voll-Düse uitvoering. Dat wil zeggen dat, in tegenstelling tot vrijwel alle andere luchtgekoelde aggregaten, het fanblad NIET gedeeltelijk in de condensoromkasting cq buiten de kraag van de omkasting valt.

De ruime afstand tussen fanblad en condensorblok garanderen een optimale verdeling van de luchtstroom over het blok. Aan lucht-uittredezijde is de ventilator nog voorzien van lucht-geleideschoepen, waardoor ook een geluidsarme uitvoering wordt verkregen.

De door ons toegepaste drukopnemer is standaard voorzien van een manometer. Deze drukopnemer kan direct op de ventilator worden aangesloten en middels fanspeedcontrol wordt de condensordruk dan traploos en ook geruisloos geregeld. Dus geen hinderlijke zoemgeluiden zoals bij andere regelingen vaak wel het geval is.

De maximaal toelaatbare druk (PS) van condensor, tank en eventueel gewenste olieafscheider is standaard 42 bar.

Diverse functies van de EC ventilatoren kunnen op eenvoudige wijze geprogrammeerd , en zodoende vwb regelkarakteristiek geoptimaliseerd worden voor het koudemiddel dat gebruikt wordt. Dit modulaire aggregaten concept biedt een brede scala aan mogelijkheden en kan dus voldoen aan een ieders individuele wensen.

 

nieuws-website-groot