Selecteer een pagina

Euro-Cold B.V.

Persoonlijk advies staat bij Euro-Cold hoog in het vaandel.
Wij ondersteunen u graag met onze technische kennis en helpen u bij het maken van de juiste keuze.

 

Augsburgstraat

Eurcold Producten voor de koeltechniek
Sinds 1990 is Euro-Cold B.V. gevestigd aan de Augsburgstraat 29 te Rotterdam Noord-West. Vanuit dit industrieterrein naast de rijksweg A13 leveren wij als groothandel materialen ten bate van de koeltechniek aan onze afnemers in binnen- en buitenland. Als officieel dealer van diverse merken kunnen wij u ‘op maat’ bedienen met de door u gewenste artikelen. Tevens is hierdoor een goede service en een zeer grote vakbekwaamheid gewaarborgd.

Naast het verkopen van standaard materialen is Euro-Cold B.V. gespecialiseerd in het vinden van de juiste technische oplossingen. Door de jarenlange ervaring op het gebied van de koeltechniek en de nauwe samenwerking met de diverse fabrikanten kunnen wij een stuk maatwerk leveren dat uniek is en buiten onze prijslijst om zal worden vervaardigd.

Door de inkoop van de juiste hoeveelheden en een flink magazijn kunnen wij ruime voorraden houden. Hierdoor blijven de prijzen uiterst concurrerend en is het door u gewenste artikel vrijwel altijd direct te leveren.

Dankzij een samenspel van bovengenoemde zaken en een uiterst realistische visie heeft u in Euro-Cold B.V. een zakelijke partner met toekomst. Zaken doen is immers meer dan het ruilen van een doos met inhoud tegen geld. Het leveren van kwaliteit in alle opzichten, kunt u niet op toeval laten aankomen

 

Frank en André bouwen magazijn stellingen, 05 juni 1990
Frank en André bouwen magazijn stellingen, 05 juni 1990
Euro-Cold B.V. heeft haar assortiment met zorg samengesteld. Wij hebben bewust gekozen voor de fabrikanten die op deze website worden vermeld. Een jarenlange samenwerking vormt de basis voor een optimaal rendement in technisch én commercieel opzicht.
Eén van de vele voordelen voor u als klant is daarbij de mogelijkheid om snel een standaard product om te toveren tot een eigen, exclusief model. Bijvoorbeeld de tanks van Frigomec; andere aansluitingen, aanpassing van de kijkglazen of een andere kleur. De enige beperking daarbij is in principe de grootte van een vrachtauto, het moet te vervoeren zijn.

Naast de producten die wij specifiek hebben genoemd beschikken wij over een enorme lijst aan artikelen die nauw verband houden met deze producten. Denk daarbij aan de toebehoren voor – en onderdelen van compressoren. Maar ook reserveonderdelen van filterhuizen, diverse lassokken en adapters, toebehoren voor vloeistoftanks, etc.

Doorgaans hebben wij alle artikelen ruim op voorraad. Vandaag bestellen (mits vóór 15.30 uur) betekent vrijwel altijd dat het de volgende werkdag bij u wordt afgeleverd. Indien nodig regelen wij zelfs een koeriersdienst. U bent uiteraard ook van harte welkom bij onze afhaalbalie aan de Augsburgstraat 29 te Rotterdam, bedrijvenpark Noord-West.

Heeft u niet gevonden wat u zoekt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Zelfs al hebben wij het benodigde artikel niet in ons programma, dan kennen wij meestal wél de kortste weg naar de juiste leverancier.

Onze gegevens

Euro-Cold BV
Augsburgstraat 29
3047 AA Rotterdam

T 010-2380540
F 010-4158130
E info@eurocold.nl

KVK: 24181964
BTW:NL008978578B01

Download hier onze nieuwe bedrijfsbrochure